468x60 Ads


ЈФМ ЕкуитиОриентед | | Феномени Реосигурање У трговању





Оријентације на капитал менаџмент

Хелло пријатељ трговаца и инвеститора су сретни, ваш дан пријатно и увек у склониште и милост Божија, Амин. Овај пут смо се вратили преко ових страна, ништа друго је да достави брилијантна идеју о основним поглед на Форекс традинг.

У трговини има толико важних ствари које треба размотрити како би се постигао успех у трговини. Овај пут сам хтела поделити о феномену Реосигурање у трговини.

Феномен Реосигурање у трговању

Као што знамо, како Форекс помера горе и доле уз брзину и удаљеност покривена дневно је веома тешко утврдити. Данас на тржишту ће устати или пада, данас на тржишту ће се бочно или трендинг итд, и након што смо ушли на тржиште смо можда имали јак тренд предвиђање, а затим антиципирати какав ризик морамо припремити?

1. Ако ћемо ставити зауставити губитак, о томе како зауставити губитак се дотакну и одговарајућу цену назад према нашим предвиђањима.
2. Ако смо тидка пара зауставити губитак, како је касније о цени против наше ставове и непрестано против наше позиције. Али чак и тада, и увек инсталирате Реосигурање је много разумна. 

не знамо, укључујући врсту, ви? Јасно је било да фракција, сретно вам.


Оријентације система на капитал менаџмент у трговању

Можда ово може бити и разматрање за вас, овај систем не користи зауставити губитак на свакој трансакцији много, и не користите Узми профит на свакој парцели.Сви су на основу укупног капитала, у имплементације овог система је води аутоматизиран трговање мотора (стручни савјетник), ЕА ће наставити да донесете одлуку да улазак на тржиште сваки пут сигнала, без обзира на постојеће позиције, може да буде просечан, такође би могла закључавање, све у зависности од сигнала .И док је укупан број трансакција производити одређени профит, онда ЕА ће одмах затворите све позиције. Што се тиче очекивању ризика, овај концепт нуди само максималну плутајуӕи губитак, у време укупан износ свих трансакција да произведе одређену количину плутајуће губитка тада ЕА ће одмах затворите све позиције.



ЈФМ ЕкуитиОриентед

Је један од наших најскупљих више трговинских система, које смо специјализовани за управљање фондом-клие наших клијената. традинг робот није опремљен зауставити губитак на сваку нову позицију, нити је опремљен се добити и пратећи стоп. Па како је систем за управљање? наставите са концентрацијом у читању!



Управљање ризицима

Управљање ризиком је пресудно, то је немогуће ако се не припреме правилно, ови роботи не приметити плутајуӕи губитак на свакој позицији, робот ће размотрити укупно кретање или повећање или смањење капитала капитала. Док је капитал опао за одређени износ у складу са којима смо поставили, а робот се аутоматски затвара све позиције.


Профит менаџмент

Добит Управљање је такође нешто што је веома важно, тако да морамо добро припремити. усредсредити на овом робота, у профитабилне корака аутоматски, овај робот ће користити упутства за капитал, док је укупан капитал је повећан или повећана са вредношћу или одређени ниво, онда је робот ће се затворити све позиције, у износу од додатних капитала може бити произведен по једно место, две позиције , три, четири или било шта друго место.


Покушајте да на уму графика тестова које смо урадили Прошлог месеца

Маргин: $. 10 000
Нетт Профит: $. 5976
Ливе Период: 1. март - 4. април 2010



Тако поглед информације о ЈФМ ЕкуитиОриентед надамо се користи све нас, Амин, и ако сте заинтересовани за трговање трансакција користећи овај систем, ви сте на позивамо да својим клијентима. хвала.

Price : USD. 450 (Unlimited)


Роботски Трговац
роботер@профессортрадер.цом
Профессортрадер тима
Независни Традер и менаџмент консултант




0 komentar:

Posting Komentar